Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση για τον Έντσο Ντίας,αλλά αρνήθηκε η Ρίβερ σύμφωνα με τους Αργεντινούς (vid)

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ρίβερ για τον Έντσο Ντίας, αρνητικοί οι Αργεντίνοι»

bet365

Σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Ρίβερ Πλέιτ για τον Έντσο Ντίας, αλλά δέχθηκε αρνητική απάντηση.

Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Σρουρ αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Ρίβερ Πλέιτ για τον Έντσο Ντίας, όμως εισέπραξε το «όχι» του κλαμπ στο οποίο ανήκει.

Ο 28χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές δίνοντας δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμη την φανέλα των Αγκροπεκουάριο και Ταγιέρες ενώ στους «Μιγιονάριος» τον Γενάρη του 2023, όταν εκείνοι πλήρωσαν 2,3 εκατ. ευρώ στην τελευταία για να τον κάνουν δικό τους.

Οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση παίκτη για την θέση του αριστερού μπακ το προηγούμενο διάστημα και μέχρι και χθες, όπου τελικά βρέθηκε ο εκλεκτός του «τριφυλλιού» στο πρόσωπο του Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα