Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σοβαρό ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας για Σπόραρ σύμφωνα με τους συμπατριώτες του

«Σοβαρό ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Σπόραρ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σλοβενία, ο Άντρατζ Σπόραρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η σλοβένικη ιστοσελίδα «ekipa» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για το μέλλον του Άντρατζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περίοδο μίνι διακοπών, μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro της Γερμανίας.

Αυτό αναφέρει πως ο Σλοβένος φορ δεν είναι ικανοποιημένος με το status που έχει αυτή τη στιγμή στο «τριφύλλι», αφού θα ήθελε να βρίσκεται κάπου, όπου θα είναι η πρώτη επιλογή. Κι αυτό ακριβώς φαίνεται να του έχει προτείνει η πρώην ομάδα του, Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία ενδιαφέρεται για κείνον.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον αυτό είναι αρκετά σοβαρό, με την ομάδα από την Σλοβακία να είναι πρόθυμη να δώσει χρήματα και στους «πράσινους» με τους οποίους ο Σπόραρ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ παράλληλα έχουν διάθεση να προσφέρουν κι ένα καλό συμβόλαιο στον ίδιο τόσο αναφορικά με την αμοιβή του όσο και με την χρονική διάρκεια.

Ο ίδιος ο 30χρονος φορ θα έβλεπε με θετικό μάτι την επιστροφή του εκεί και για έναν παραπάνω λόγο, αφού εκεί πέρασε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του σκοράροντας 60 γκολ και δίνοντας 17 ασίστ σε 78 ματς.

Σημειωτέον ο Σπόραρ αποτελεί ακόμη την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ομάδας με 6 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα