Πόρτο: Ερωτηματικό με το μέλλον του Κάρμο λόγω του FFP

Πόρτο: Ερωτηματικό με το μέλλον του Κάρμο λόγω του FFP

Newsroom
Ο Κάρμο

bet365

Αβέβαιο εξακολουθεί να φαντάζει το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στην Πόρτο καθώς την ώρα που ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτηση του οι «δράκοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα με το FFP της UEFA και ενδέχεται να υποχρεωθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους ώστε να βάλουν άμεσα ρευστό στα ταμεία τους.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να πιέζει για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο. Ο Ανγκολέζος στόπερ άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα της άμυνας των «ερυθρολεύκων» στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και ήταν καταλυτικός στην ιστορική κατάκτηση του Conference League.

Η Πόρτο μέχρι στιγμής πάντως δείχνει σκληρή στις διαπραγματεύσεις της και δεν μοιάζει πρόθυμη να ρίξει τα οικονομικά της «θέλω». Κάτι τέτοιο ωστόσο ενδέχεται να αλλάξει άμεσα καθώς οι «δράκοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Financial Fair Play της UEFA. Ο νέος πρόεδρος της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της UEFA για το ζήτημα του FFP και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο πορτογαλικός σύλλογος για να συμμορφωθεί στους κανόνες της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει η «A Bola», η Πόρτο ενδέχεται να αναγκαστεί να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές της που έχουν αξία, καθώς στους «δράκους» έχει ήδη επιβληθεί τιμωρία αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της UEFA με αναστολή. Η Πόρτο έχει έλλειμα 176 εκατομμυρίων ευρώ και μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστεί να παραχωρήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές για να καταφέρει να αποφύγει την ενεργοποίηση της ποινής. Για τον Κάρμο έχει γίνει πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα