Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ομάδες από την Serie A παρακολουθούν τον Τσέριν σύμφωνα με δημοσίευμα

«Ομάδες της Serie A παρακολουθούν τον Άνταμ Τσέριν»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Άνταμ Τσέριν του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο δύο κλαμπ από την Serie A.

Ο Άνταμ Τσέριν του Παναθηναϊκού ήταν από τους στυλοβάτες στην εξαιρετική πορεία που έκανε η Σλοβενία στο Euro 2024 και επόμενη ήταν αρκετές ομάδες να έχουν αρχίσει να τσεκάρουν την περίπτωσή του, πέραν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που είχε ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του «fussballeuropa», ο 24χρονος Σλοβένος μέσος, που έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για νέο συμβόλαιο, έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα δύο ομάδων της Serie A, της Ουντινέζε και της... Τσαμπιονσλιγκάτης Μπολόνια. Καμία από τις δύο δεν έχει πλησιάσει ακόμη τους «πράσινους», όμως βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του και άνθρωποί τους τον παρακολούθησαν από κοντά σε όλα τα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Τσέριν έκανε μία εξαιρετική σεζόν και με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποιώντας 40 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε τρία γκολ κι έδωσε τρεις ασίστ σε περισσότερα από 3.000 λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα