Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάτησε... Αθήνα ο Ντάνι Γκαρθία (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάτησε... Αθήνα ο Ντάνι Γκαρθία (vid)

Ντάνι Γκαρθια

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντάνι Γκαρθία έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντάνι Γκαρθία που ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού προκειμένου να ολοκληρώσει τις τυπικές διαδικασίες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους».

O 34χρονος Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την οποία πέρυσι πραγματοποίησε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αγωνιζόμενος συνολικά για περισσότερα από 800 λεπτά λόγω και του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Ντάνι Γκαρθία αποκτήθηκε για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και να καλύψει το κενό του Βιθέντε Ιμπόρα, που δεν ανανέωσε τελικά με τους Πειραιώτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα