ΑΕΚ, μεταγραφές: Εξετάζει τον Τάπια σύμφωνα με τους Περουβιανούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Εξετάζει τον Τάπια σύμφωνα με τους Περουβιανούς

Newsroom
Τάπια

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Περού η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου χαφ που έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα, Ρενάτο Τάπια.

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά ένα δημοσίευμα από το Περού έρχεται από το φως της δημοσιότητας που αναφέρει ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Ρενάτο Τάπια, του διεθνή Περουβιανού αμυντικού χαφ.

Ο Τάπια έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα καθώς αποφάσισε να μην ανανεώσει, αποχωρώντας από το Βίγκο με 120 συμμετοχές στις πλάτες του. Ο Περουβιανός χαφ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Φέγενορντ και την Τβέντε, έχοντας φορέσει και τη φανέλα της εθνικής ομάδας 85 φορές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elfutbolero.com» η ΑΕΚ είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που εξετάζει αυτή την περίοδο την περίπτωση του Τάπια, με τον ανταγωνισμό ωστόσο να είναι μεγάλος.

Διότι σύμφωνα με τους Περουβιανούς για τον Τάπια ενδιαφέρονται επίσης και η Μπάγερν, η Μπρέντφορντ αλλά και η Πόρτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα