ΑΕΚ: Δουλεύει σωστά και προχωράει του Κοϊτά!

ΑΕΚ: Δουλεύει σωστά και προχωράει του Κοϊτά!

koita

bet365

Στο φουλ λειτουργούν οι... μηχανές της Ένωσης για την ενίσχυση της ομάδας, όλα όσα ισχύουν για τον Μαυριτανό εξτρέμ, τον Στρακόσα, τον Κορέα και τις υπόλοιπες θέσεις...

Προέκυπτε από το ρεπορτάζ ότι ο Ιούλιος θα είναι ένας γεμάτος και ενεργός απόλυτα μήνας για την ΑΕΚ και τα μεταγραφικά της ζητήματα. Δίχως αυτό να σημαίνει πάντως ότι ο Αύγουστος θα είναι... νεκρός! Κάθε άλλο από όσο μαθαίνουμε. Οι "κιτρινόμαυροι" κινούνται σε αρκετά μέτωπα αφού μετά το περσινό ήσυχο καλοκαίρι, με ελάχιστες προσθήκες, φέτος τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά και οι ανάγκες για ενίσχυση σε περισσότερες θέσεις. Η ΑΕΚ της προκριματικής φάσης δουλεύεται τώρα στην Ολλανδία, όμως τα τέλη Αυγούστου θα είναι εντελώς ενισχυμένη σε περισσότερες από 6 θέσεις, αφού υπενθυμίζουμε επιχειρείται αναβάθμιση παντού...

Στη θέση του τερματοφύλακα αρχικά με τον Μπρινιόλι να βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και τον Στρακόσα να πλησιάζει. Σε ότι αφορά στην περίπτωση του διεθνούς Αλβανού γκολκίπερ απομένει όπως έχετε διαβάσει εδώ πρώτα το deal που δουλεύει ο Φεντερίκο Παστορέλο με την Μπρέντφορντ. Ο Ιταλός ατζέντης έχει αναλάβει να ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει καταφέρει να πείσει τον 29χρονο γκολκίπερ να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Αθήνα για λογαριασμό της. Αν μη τι άλλο εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτησή του η Ένωση θα έχει επιτύχει το στόχο της, κοινώς το upgrade που έψαχνε, για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Παράλληλα τρέχει η υπόθεση για το αριστερό φτερό της επίθεσης της ΑΕΚ με τον Κοϊτά να συνιστά προτεραιότητα όπως έχετε ενημερωθεί από όταν αποκαλύφθηκε το όνομα του από τα βελγικά ΜΜΕ. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ την υπόθεση του δουλεύει σωστά η ΑΕΚ και φαίνεται να την προχωράει για να τη τελειώσει, είναι κοντά, με τον Μαυριτανό παίκτη υπάρχει κοινή επιθυμία συνεργασίας και μένει η Σιντ Τρούιντεν που το συζητάει και πολύ μάλιστα. Το καλό για την Ένωση στην υπόθεση (και του Μίλσον που δεν έχει κοπεί αλλά δεν είχε ποτέ συνάντηση στην Αθήνα ο ατζέντης του με την ΑΕΚ, δεν ήταν καν εδώ λέει εκείνος) είναι πως με τον Άμραμπατ (μπορεί να πάει για τα ματς με Βελέζ έτσι ο Ελίασον αριστερά) διαθέσιμο και τον Γκατσίνοβιτς να επιστρέφει, έχει τον χρόνο με το μέρος της!

Η αναβάθμιση στον τερματοφύλακα και ο... Τάπια

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ

Κάτι που δεν ισχύει για το θέμα του φορ και η ομάδα πρέπει να τρέξει και δεν ξέρω αν η υπόθεση του Χοακίν Κορέα είναι μια που θα μπορούσε να τελειώσει τόσο γρήγορα. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, αλλά και η περίπτωση του 30χρονου Αργεντινού επιθετικού δεν είναι και η πλέον εύκολη. Σίγουρα την αποστολή της Ένωσης να τον ψήσει την κάνει πιο εύκολη ο Αλμέιδα, αλλά και ο Μπρινιόλι που γνωρίζει, όπως και αν έρθει ο Στρακόσα που έχουν συνυπάρξει στην Λάτσιο, περισσότερο ακόμη και ο Περέιρα που γνωρίζει, αυτό δεν αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης που όμως η ΑΕΚ τα γνωρίζει και φαίνεται να εξακολουθεί να το δουλεύει. Μπορεί βέβαια να είναι ιδανική περίπτωση παίκτη για να ασχολείται όλος ο κόσμος και στο παρασκήνιο να δουλεύεται ο εκλεκτός (το κρατάμε αυτό), κάτω από τα ραντάρ που είπε και ο Μάριος Ηλιόπουλος στη συνέντευξη Τύπου!

"Και τελειώσαμε Τσακ;", θα ρωτήσει κάνεις. Όχι βέβαια είναι η απάντηση. Πολύ μεγαλύτερης σημασίας είναι η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας που υπάρχει πάντα η περίπτωση Οντουμπάτζο που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα αρκετά (αλλά ΔΕΝ τον έχει πάρει ακόμη εννοείται η ΑΕΚ και ΔΕΝ έχει deal στο 1 εκατ με τον Άρη) αλλά όχι μόνο, διαφορετικά θα τον είχε αποκτήσει ήδη η ομάδα. Τόσο στο δεξί άκρο, όσο και στο αριστερό θα αποκτηθεί παίκτης τη στιγμή που είναι ορθάνοιχτο για πέμπτο στόπερ αφού δεν προχώρησε του Σισέ. Δεν αποκλείεται από όσα ακούω να τρέξει η ομάδα για παίκτη που θα δύναται να παίξει στόπερ και αμυντικό χαφ, όπως είναι για παράδειγμα ο Τάπια, ο διεθνής Περουβιανός άσος που έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα, με τους συμπατριώτες του να τον μπλέκουν με την ΑΕΚ.

Εκεί που υπάρχει ανάγκη είναι στο φορ όπου η ΑΕΚ έχει έως σήμερα μόνο τον Λιβάι Γκαρσία... Η ομάδα πρέπει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης και συνιστά η θέση τη μεγαλύτερη ανάγκη από όλες μετά εκείνη του τερματοφύκακα που όμως ήδη απέκτησε τον Μπρινιόλι. Θα τον είχε πιο γρήγορα αλλά 1η Ιουλίου μπορούσε να το τελειώσει και τυπικά. Δουλειά μπόλικη για όλους στην ΑΕΚ αφού ήδη είμαστε στους 100 παίκτες που έχει τσεκάρει ο Αργεντινός τεχνικός και όχι μόνο (φανταστείτε πόσους έχουν δει από το scouting team και τη διοίκηση για να φτάσουν στους 100 να προωθήσουν)!

@Photo credits: INTIME, Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα