ΠΑΟΚ: Σε φάση αναμονής ο Κωνσταντέλιας, δεν ρισκάρουν με τίποτα οι Πρωταθλητές

ΠΑΟΚ: Σε φάση αναμονής ο Κωνσταντέλιας, δεν ρισκάρουν με τίποτα οι Πρωταθλητές

ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην Ολλανδία με τον ΠΑΟΚ
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα μπει από το δεύτερο μισό προετοιμασίας σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με την ομάδα του ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στα… δύσκολα έχει πέσει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, συνεχίζοντας, εν μέρει, τη νέα σεζόν από εκεί που άφησε την περσινή σεζόν. Με πρόβλημα. Με αποχή από τις προπονήσεις.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο τραυματισμός του από το χτύπημα του Βεστράτε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος μπορεί να ξεπεράστηκε και να μην του άφησε… κουσούρια, ωστόσο ο Βολιώτης άσος του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο που ένιωσε στον τετρακέφαλο σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την περασμένη Τετάρτη (3/7) ο «Ντέλιας» βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε εκεί το ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον προπονητή αποκατάστασης, Βασίλη Καναρά, ρτο ίδιο επανέλαβε και χτες, πρωί και απόγευμα, την ώρα που η υπόλοιπη ομάδα έδινε το πρώτο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Το ευχάριστο για τον νεαρό διεθνή μεσοεπιθετικό είναι ότι πρόλαβε τα χειρότερα, αρχίζει να μη νιώθει ενοχλήσεις και σιγά-σιγά θα ανεβάσει τους ρυθμούς μέχρι να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» σε καμία περίπτωση δεν βιάζονται και γι’ αυτό δε θα ρισκάρουν με την συμμετοχή του «Ντέλια» στο επόμενο φιλικό, το προσεχές Σάββατο (6/7), με αντίπαλο την Χιμπέρνιαν.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα