Κοϊτά: «Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τη μεταγραφή μου»

Κοϊτά: «Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τη μεταγραφή μου»

Newsroom
Ο Κοϊτά της Σιντ-Τρούιντεν

bet365

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Αμπουμπακαρί Κοϊτά, μίλησε αναφορικά με το μέλλον του και τόνισε ότι θα χρειαστεί υπομονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για τα «φτερά» της επίθεσης. Ο Μαυριτανός εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και μάλιστα η περίπτωση του έχει προχωρήσει αρκετά τις τελευταίες ώρες, με την Ένωση να δουλεύει ενταντικά την υπόθεση.

Ο Κοϊτά που βρίσκεται στην προετοιμασία της Σιντ Τρούιντεν, μίλησε στα βελγικά Μέσα μετά το χθεσινό φιλικό της ομάδας του στο οποίο κατάφερε να σκοράρει και άφησε ανοιχτά τα πάντα όσον αφορά το μέλλον του, συνιστώντας υπομονή...

«Δεν μπορώ να πω πολλά γι’ αυτό (για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ). Θα περιμένω να δω. Θα παραμείνω πλήρως αφοσιωμένος στη Σιντ Τρούιντεν, όσο είμαι με συμβόλαιο στο σύλλογο», δήλωσε ο Κοϊτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα