Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωράει με άλλο αριστερό μπακ, υποχωρεί του Ρεμπότσο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προχωράει με άλλο αριστερό μπακ, υποχωρεί του Ρεμπότσο

Προχωράει με άλλο αριστερά μπακ ο Παναθηναϊκός, υποχωρεί του Ρεμπότσο

bet365

Ο Πέδρο Ρεμπότσο είναι «καπαρωμένος» από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση αυτή.

Ο Πέδρο Ρεμπότσο φαίνεται πως δεν θα είναι τελικά ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας του, αφού ναι μεν ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους», όμως εκείνοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Ο 29χρονος Πορτογάλος ήταν μία από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των «πρασίνων» και την οποία προχώρησαν αρκετά, όμως εκείνοι επέλεξαν να μην καταλήξουν ακόμα σε κείνον προκειμένου να εξετάσουν και κάποιες ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την θέση αυτή.

Σκοπός του «τριφυλλιού» είναι να βρει την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει να συνθέσει ένα ανταγωνισμό δίδυμο με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδος του Ντιέγκο Αλόνσο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα