Κηφισιά: Η Νίζνι ανακοίνωσε Οζέγκοβιτς

Κηφισιά: Η Νίζνι ανακοίνωσε Οζέγκοβιτς

ozegovic

bet365

Η Νίζνι Νόβγκοροντ του Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αγορά του Σέρβου σέντερ φορ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, από την Κηφισιά.

Όπως αναμενόταν, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς άφησε τα Βόρεια Προάστια και μετακόμισε στη Ρωσία. Ο Σέρβος φορ δεσμευόταν με κλειστό συμβόλαιο με την Κηφισιά για ακόμα ένα χρόνο και η Νίζνι Νόβγκοροντ του Σάσα Ίλιτς, τον έκανε δικό της με αγορά για την επόμενη διετία.

Δημοσιεύματα από τη Ρωσία υποστηρίζουν πως το deal έκλεισε στις 30.000 ευρώ, κάτι που σε καμία περίρωση δεν προκύπτει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος striker πωλήθηκε για σημαντικά μεγαλύτερο και συνάμα λογικό ποσό για έναν παίκτη που προέρχεται από μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Ο Οζέγκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και ο τρίτος της Stoiximan Superleague, πίσω από τον Λορέν Μορόν του Άρη και τον Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού. Σε 31 εμφανίσεις με την Κηφισιά σκόραρε 16 γκολ και έδωσε μαι ασίστ.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την πώληση των δικαιωμάτων του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς στην FC Pari Nizhny Novgorod της Ρωσίας.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει στη σχετική ενημέρωση της η Κηφισιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα