Λαμία, μεταγραφές: Επίσημο του Σιμόνι

ελλαδα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας με κάθε επισημότητα είναι ο Αλμπέρτο Σιμόνι καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του από τον Μακεδονικό.

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από τη Super League 2 απέκτησε η Λαμία καθώς έκανε επίσημη τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Σιμόνι από τον Μακεδονικό, κάτι που είχατε διαβάσει στο Gazzetta.

Ο 27χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Super League 2 πέρσι με 15 γκολ σε 28 συμμετοχές και η επιβράβευση ήταν η μεταγραφή στη μεγάλη κατηγορία για χάρη της Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (05.11.1996) επιθετικό, Άλμπερτ Σιμόνι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Μακεδονικού με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Super League 2, σημειώνοντας 15 γκολ σε 29 συμμετοχές πραγματοποιώντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Τηλυκράτη Λευκάδας, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου και Νέα Καλλικράτεια.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα