Ολυμπιακός: Η Φενέρμπαχτσε που θέλει τον Ελ Καμπί, είναι έτοιμη να κλείσει άλλον φορ αντί 15 εκατ. ευρώ

Newsroom
sevilla

bet365

Μετά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας της Φενέρμπαχτσε με τον Ελ Καμπί, στην Τουρκία αναφέρουν πως ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη για την απόκτηση του Μαροκινού φορ, Γιουσέφ Εν Νεσίρι.

Το... σίριαλ της Φενέρμπαχτσε με τον Ελ Καμπί καλά κρατεί, με τον Μαροκινό φορ να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό (από τον οποίο έχει μία τεράστια πρόταση για διετές συμβόλαιο).

Πάντως στην Τουρκία, φαίνεται πως ο Μαροκινός φορ δεν είναι η μοναδική λύση για την επίθεση του κλαμπ, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ένας συμπατριώτης του Ελ Καμπί δείχνει να είναι κοντά στη Φενέρ.

Ο λόγος για τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι, ο οποίος θα κοστίσει 15 εκατ. ευρώ για να κάνει το δρομολόγιο Σεβίλλη-Φενέρμπαχτσε ενώ το συμβόλαιο του θα περιέχει μπόνους του ενός εκατ. ευρώ εφόσον πετύχει 30 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα