ΑΕΚ: Τετ α τετ Ρόα με τον Μπρινιόλι στην προπόνηση! (vids)

ΑΕΚ: Τετ α τετ Ρόα με τον Μπρινιόλι στην προπόνηση! (vids)

Ο Μπρινιόλι με τον Ρόα
Ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε κουβέντα με τον Ιταλό γκολκίπερ πριν την έναρξη του κανονικού προγράμματος... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Πρώτη προπόνηση, σε φουλ ρυθμούς για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι με την ΑΕΚ και τους νέους τους συμπαίκτες, με τον Κάρλος Ρόα φυσικά να τον έχει από κοντά. Ό προπονητής τερματοφυλάκων είχε τετ α τετ με τον Ιταλό τερματοφύλακα για λίγα λεπτά προκειμένου να του εξηγήσει προφανώς και τη δουλειά που θα κάνουν.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Γενικά πως ξεκινάει το πρόγραμμα και πως εξελίσσεται, πότε δουλεύουν μαζί και πότε είναι η ώρα για να τον αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα. Η κουβέντα του αφορούσε και το ασκησιολόγιο προφανώς που θα είχε το μενού στη σημερινή προπόνηση μεταξύ άλλων. Άλλωστε είναι πρώτη μέρα δουλειάς με την υπόλοιπη ομάδα και όχι μόνο. Στη συνέχεια δούλεψε μαζί με τους Θεοχάρη και Αγγελόπουλο υπό τις οδηγίες του Κάρλος Ρόα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα