ΑΕΚ: Εκτός Πάολο Φερνάντες, Τσιλούλης και Γκολφίνος

ΑΕΚ: Εκτός Πάολο Φερνάντες, Τσιλούλης και Γκολφίνος

Ο Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ
Δίχως τρεις από το φουλ πρόγραμμα εκγύμνασης το απόγευμα δούλεψε ο Ματίας Αλμέιδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας, όπου οι Μπρινιόλι και Άμραμπατ προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε τρεις απουσίες καθώς εκτός του Τσιλούλη, τόσο ο Φερνάντες όσο και ο Γκολφίνος δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Φερνάντες είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με την Μπέρσχοτ λόγω ενοχλήσεων μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο πλευρό, ενώ ο Γκολφίνος στο ίδιο φιλικό αποκόμισε ένα χτύπημα στο πόδι και γι' αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Όσο για τον Τσιλούλη, όπως είναι γνωστό, ταλαιπωρείται ακόμα από το διάστρεμμα που υπέστη πριν μερικές μέρες στην προπόνηση και ακόμα δεν είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα