Ολυμπιακός: Η πώληση του Κίλμαν φέρνει στο προσκήνιο της Γουλβς τον Κάρμο σύμφωνα με τους Άγγλους

Newsroom
Ο Κάρμο

bet365

Η Γουλβς είναι έτοιμη να... γεμίσει τα ταμεία της από την πώληση του Μαξ Κίλμαν και ο αντικαταστάτης βρίσκεται στο πρόσωπο του Ντάβιντ Κάρμο που θέλει ο Ολυμπιακός.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ένα μεγάλο deal ανάμεσα στη Γουλβς και τη Γουέστ Χαμ καθώς η δεύτερη έχει έρθει σε συμφωνία με την πρώτη για την απόκτηση του Μαξ Κίλμαν.

Οι «λύκοι» αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 40 εκατ. λιρών και έχουν βγει ήδη στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Βρετανού στόπερ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γουλβς, μία επιλογή που βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι του Ντάβιντ Κάρμο.

Ο 25χρονος αμυντικός έκανε ένα εντυπωσιακό εξάμηνο με τον Ολυμπιακό, κατέκτησε το Conference League και αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες διαπραγματεύονται για τον αγοράσουν με κανονική μεταγραφή καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός με οψιόν 18 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η Πόρτο έχει πρόβλημα με το FFP όπως ανέφερε η «A Bola», κάνει την αγγλική ομάδα να βλέπει με ακόμα καλύτερο μάτι την υπόθεση του Ανγκολέζου αμυντικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα