Παναιτωλικός: Παρουσίασε διαρκείας και εμφανίσεις (vid)

ηφχ

bet365

Στις νέες φανέλες της ομάδας κυριαρχεί το διαχρονικό σύνθημα «Ελιά-Καπνός-Παναιτωλικός», ενώ τα διαρκείας παραμένουν και φέτος σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο πρόεδρος Μάκης Μπελεβώνης, έδωσε το «στίγμα» των «κυανοκίτρινων».

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου «χτυπούσε» σήμερα (4/7) η «καρδιά» του Παναιτωλικού, καθώς τα «καναρίνια» έδωσαν το στίγμα τους για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τα διαρκείας τους, το χορηγικό τους πρόγραμμα αλλά και τις φανέλες της νέας περιόδου.

Σε συνεργασία, μετά από χρόνια, με τον Δήμο και παρόντος του διοικητικού ηγέτη Φώτη Κωστούλα και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Μάκης Μπελεβώνης, πρόεδρος του club, μίλησε για την επόμενη ημέρα.

«Πολλοί λένε Κωστούλα αιωνίως. Ο Δήμαρχος μέχρι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του Παναιτωλικού. Ολοι πρέπει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Να ετοιμάσουμε τον Παναιτωλικό για να βρεθεί κάποιος που να έχει την ίδια δυνατότητα και διάθεση με τον Φώτη Κωστούλα να προσφέρει. Αλλιώς αν είμαστε τόσο μπροστά να δημιουργήσουμε ομάδας λαϊκής βάσης. Εδώ είμαστε όλοι να κριθούμε», ανέφερε αρχικά.

fhf

Μετά συνέχισε με τα «καθαρά» αγωνιστικά. «Με τον προπονητή δουλεύουμε για μία ομάδα με στόχο να βρεθούμε, αν αλλάξει και το φορμάτ, στην δεύτερη κατηγορία (σ.σ. θέσεις 5-8), να αποφύγουμε τα Play Out και να πετύχουμε ότι καλύτερο. Εχουμε εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίκτες. Η περσινή χρονιά είναι οδηγός. Ηταν από τις καλύτερες χρονιές, ήμασταν ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είμαι περήφανος που είχαμε τέτοιους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στις δύσκολες στιγμές».

ytd

Υστερα σχολίασε πως πως «για τα έργα στο γήπεδο θέλω να απολογηθώ. Αλλη μία χρονιά θα ταλαιπωρήσουν τους φιλάθλους. Χρειάζεται υπομονή από όλους αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Υπάρχει και η δέσμευση για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου, θεωρώ θα γίνει από τα ομορφότερα επαρχιακά γήπεδα».

Ο Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος της πόλης, ανέφερε από την πλευρά του, για τα εισιτήρια διαρκείας,ότι «είναι μία κίνηση που κάνω κάθε χρόνο. Την ομάδα που αγαπάμε πρέπει να το δείχνουμε. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας, να πάρουμε όλοι διαρκείας».

Διαρκείας: «Ο δικός μας τρόπος, η δική μας ιστορία»

Μετά έγινε η παρουσίαση των διαρκείας, όπου η σχετική καμπάνια έχει τίτλο «Ο δικός μας τρόπος, η δική μας ιστορία», ενώ οι τιμές βρίσκονται και πάλι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.

Ξεκινούν από 100 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 700, ενώ στο «πακέτο» συμπεριλαμβάνονται όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης περιόδου, επίσημα και φιλικά.

δσ

Ειδικότερα, οι τιμές για παλαιούς και νέους κατόχους διαμορφώνονται ως εξής:
-100 ευρώ στην Θύρα 6
-120 ευρώ στις Θύρες 7 και 8
-200 ευρώ στις Θύρες 1 και 2
-500 ευρώ στο κάτω διάζωμα VIP
-600 ευρώ στο άνω διάζωμα VIP
-700 ευρώ στο τμήμα V-VIP
Η μικρή εξέδρα είναι κλειστή λόγω των εργασιών που εκτελούνται.
Στα παιδικά εισιτήρια υπάρχει έκπτωση 30% (γεννημένα από 1.1.2009).
Η πληρωμή γίνεται με χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες, παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις. Παρέχονται εκπτώσεις στη μπουτίκ ενώ για κάθε ανανέωση διαρκείας δίνεται δώρο ένα κασκόλ.

Συγκίνηση στην παρουσίαση των εμφανίσεων, «Ελιά-Καπνός-Παναιτωλικός»

Οσο για την παρουσίαση της φανέλας εκεί το κλίμα φορτίστηκε συναισθηματικά, καθώς αρχικά προβλήθηκε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους Ντόκα, Ζαρκαβέλη Σταρακά που είναι «θρύλοι» για το club. Σε αυτό μίλησαν για τα «καναρίνια» και κυρίως για το σύνθημα «Ελιά- Καπνός-Παναιτωλικός», που είναι και το θέμα των τριών εμφανίσεων.

Μάλιστα στα λόγια του τελευταίου η αίθουσα... τραντάχθηκε από τα χειροκροτήματα. «Η φανέλα του Παναιτωλικού είναι τόσο βαριά. Μπορεί να μην έχει τα κύπελλα, τα πρωταθλήματα, νίκες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναιτωλικός με την κίτρινη φανέλα έχει καθημερινές νίκες, κοινωνικές νίκες. Παραπάνω από αυτές μέσα στο γήπεδο. Ο Παναιτωλικός είναι σωματείο που διασκέδαζε και ψυχαγωγούσε μία ολόκληρη Αιτωλοακαρνανία», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ολοκλήρωσή του οι τρεις παλαίμαχοι άσοι έδωσαν από μία στους Μπακάκη, Τορεχόν, Λιάβα αντίστοιχα και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν.
Η δε εμφανίσεις αντιπροσωπεύουν το Αγρίνιο, καθώς είναι η κλασική κίτρινη για «πρώτη» και μετά στην πράσινη κυριαρχεί ο καπνός και στην μπλε η ελιά, τα σύμβολα της περιοχής.
γφδ
γφσδ

γφγδ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα