Αλμέιδα: «Έχετε χώρο, εκμεταλλευτείτε τον, παίξτε γρήγορα»! (vid)

Αλμέιδα: «Έχετε χώρο, εκμεταλλευτείτε τον, παίξτε γρήγορα»! (vid)

Ο Αλμέιδα δίνει οδηγίες στην προπόνηση της ΑΕΚ
Άσκηση στη κατοχή και την πίεση με ένταση από τον Πελάδο στην απογευματινή προπόνηση (πρώτη του Άμραμπατ με τους υπόλοιπους) και έπειτα γυμναστήριο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Μια ώρα γεμάτη προπόνησης περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης των "κιτρινόμαυρων" στο γήπεδο του Μπουργκ Χάαμστεντ και δουλειά έπειτα σου γυμναστήριο για τους "κιτρινόμαυρους". Είναι ξεκάθαρο πως πλέον αρχίζει να πέφτει ο χρόνος δουλειάς προκειμένου σιγά σιγά να φρεσκαριστεί η ομάδα αφού πρόκειται για ένα στάδιο προετοιμασίας που μπαίνει στη τελική του ευθεία δίχως ένα έστω ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε ότι συνολικά η Ένωση θα φτάσει τις 19 μέρες εδώ στην Ολλανδία και έως τώρα έχει φουλ δουλειά το πρόγραμμα από τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Έμφαση στην κατοχή της μπάλας, την πίεση με ένταση και τη σωστή κυκλοφορία είχε το μενού στην προπόνηση που ήταν και για τον Νόρντιν Άμραμπατ (όπως και για τον Μπρινιόλι) η πρώτη με την υπόλοιπη ομάδα! Στη διάρκεια αυτής ο Ματίας Αλμέιδα ζητούσε ένταση και να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές του τον διαθέσιμο χώρο: "Έχετε αρκετό γήπεδο να παίξετε, κάντε κίνηση, εκμεταλλευτείτε το χώρο που έχετε, παίξτε γρήγορα", ενώ φώναζε όταν χρειαζόταν να βγάλουν μεγαλύτερη ένταση και να πάνε πάνω στον αντίπαλο πιο γρήγορα για να κλέψουν μπάλα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια παρακολουθούσε και έδειχνε ικανοποιημένος από την δουλειά των παικτών του.

Στο άλλο γκρουπ όπου ήταν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Β είχε εστιάσει ο Βέγκα ο οποίος επίσης έδινε αντίστοιχες εννοείται εντολές. Την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησαν και δέκα φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στο Μπουργκ Χάαμστεντ και κάποιοι εξ αυτών θα μείνουν έως και το φιλικό με την Μπριζ. Άνθρωποι που ήρθαν από Γαλλία, Ελλάδα, Άμστερνταμ και Γερμανία...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα