ΑΕΚ: «Όλα καλά φίλος; διακοπές κάνεις;», η επική ατάκα του Άμραμπατ στον Φερνάντες

ΑΕΚ: «Όλα καλά φίλος; διακοπές κάνεις;», η επική ατάκα του Άμραμπατ στον Φερνάντες

ΑΜΡΑΜΠΑΤ
Φουλ της δουλειάς από τον Νόρντιν Άμραμπατ στην Ολλανδία, αλλά και οι ατάκες και τα πειράγματά του δεν λείπουν... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Με σούπερ διάθεση, όπως πάντα τα προηγούμενα χρόνια, βρίσκεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο Μπουργκ Χάαμστεντ με καλές μετρήσεις και ας μη συμμετείχε μέχρι προχθές στη δουλειά που γίνεται εδώ. Ωστόσο δουλεύει στο 100% και δίνει ξανά τον καλύτερό του εαυτό!

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Σε κάθε άσκηση δύναμης και ταχύτητας ξεχωρίζει τη στιγμή που δουλεύει σωστά στο τακτικό κομμάτι. Για τον Άμραμπατ πρόκειται άλλωστε. Εννοείται πως ξεχωρίζει και για τα πειράγματά του τη στιγμή που από την ώρα που έφτασε εδώ ανέβασε τη διάθεση όλων... Στην πρωινή προπόνηση μπροστά του στην άσκηση τακτικής βρέθηκε ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στο φιλικό, με αποτέλεσμα να μη... γλιτώσει το πείραγμα του Ολλανδομαροκινού μεσοεπιθετικού!

Περιμένοντας την εντολή του Αλμέιδα να αρχίσει η άσκηση τακτικής, με την άκρη του ματιού του ο Άμραμπατ είδε τον Πάολο Φερνάντες στον πάγκο και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη... "Τι λέει φίλε; Όλα καλά;", του είπε αρχικά και αφού χαμογέλασε και του είπε "όλα καλά" ο συμπαίκτης του, συνέχισε λέγοντας: "εσύ τι λέει; Διακοπές ε;"! Για να προκαλέσει το γέλιο όλων όσων βρίσκονταν δίπλα και άκουσαν τα λόγια του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα