Άρης: Οι Ισπανοί επιμένουν ότι η Μπέτις περιμένει τα πετροδόλαρα από τη Σαουδική Αραβία για τον Κογιάδο

Άρης: Οι Ισπανοί επιμένουν ότι η Μπέτις περιμένει τα πετροδόλαρα από τη Σαουδική Αραβία για τον Κογιάδο

Newsroom
Ο Άλεξ Κογιάδο

bet365

Νέα δεδομένα για τον Άλεξ Κογιάδο που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι Ισπανοί.

Κόντρα στην αισιοδοξία που διαπιστώνεται στον Άρη για τη θετική έκβαση της υπόθεσης του Άλεξ Κογιάδο στην Ισπανία επιμένουν ότι η Μπέτις θέλει ολοκληρωτική αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή και προσδοκούν στην πώλησή του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό το στοιχείο δεν είναι καινούργιο στην υπόθεση του 24χρονου επιθετικού καθώς από την πρώτη στιγμή τα ισπανικά media ανέφεραν ότι το club της Ανδαλουσίας δεν προσδοκεί στην ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή αλλά στην πώλησή του. Επί τούτου επιμένουν καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», η Μπέτις ελπίζει να εισπράξει ένα ποσό περί των 2 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ποντάροντας στην καλή περσινή χρονιά του παίκτη (με τη φανέλα της Αλ Οκτούντ).

Για την ακρίβεια, περιμένει τις κρατικές αποφάσεις – στη Σαουδική Αραβία το Κράτος καθορίζει τους προϋπολογισμούς των ομάδων μέσω των επιχορηγήσεων στις οποίες προχωρά στο πλαίσιο «αναβάθμισης» του προϊόντος – για να πάρει και την τελική πρόταση για τον Άλεξ Κογιάδο. Σε ότι αφορά τον Άρη, εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία για το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Εκτιμούν ότι εκτός του οικονομικού σκέλους της πρότασης, χρησιμοποιώντας ως βασικό επιχείρημα την περίπτωση του Λορέν Μορόν, θα καταφέρουν να πείσουν τόσο την Μπέτις όσο και τον ποδοσφαιριστή. Προφανώς ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Κογιάδο δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο. Ωστόσο, τα ισπανικά media επιμένουν ότι η Μπέτις περιμένει την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία αναζητώντας μια ολοκληρωτική λύση μέσω της πώλησης του 24χρονου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα