Παναθηναϊκός: O... διαγωνισμός στο κατέβασμα της μπάλας και τα κοντρόλ του Αλόνσο και του Τζαβέλλα(vid)

Παναθηναϊκός: O... διαγωνισμός στο κατέβασμα της μπάλας και τα κοντρόλ του Αλόνσο και του Τζαβέλλα(vid)

Νίκος Αθανασίου
Ο Ντιέγκο Αλόνσο με τον Γιώργο Τζαβέλλα
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος έδειξαν πως η τέχνη δεν ξεχνιέται. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά από κάθε προπόνηση ψάχνει την ευκαιρία και την αφορμή να έρθει σε επαφή με την μπάλα, να παίξει μαζί της, αναζητά την συμμετοχή στα παιχνίδια που ακολουθούν το πρόγραμμά του. Εξάλλου ο 49χρονος κόουτς ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής στα νιάτα του.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μπαρτολμιέι Ντραγκόφσκι έκανε βολέ, δίνοντας στην μπάλα μεγάλο ύψος και ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθούσε να την ''κολλήσει'' στο πόδι του με το εξωτερικό. Κάτι που πέτυχε, με την μπάλα να μην φεύγει πολύ μακριά.

Στο επόμενο βολέ του ''Drago'', η μπάλα κατευθύνθηκε προς τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Τζαβέλλα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος την ''κόλλησε'' στο αριστερό του πόδι και... αποθεώθηκε από τους παίκτες και το staff του Τριφυλλιού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα