Λαμία: Σαραμαντάς και Ντεντάκης για τα μπακ της

Newsroom
saramantas_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Γιώργος Σαραμαντάς αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λαμία, που φαίνεται πως θα αποκτήσει και τον Αντώνη Ντεντάκη.

Διαμορφώνεται σταδιακά το «παζλ» της νέας Λαμίας και για τα μπακ προκύπτουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που σε πρώτη φάση τουλάχιστον αναμένεται να επανδρώσουν τα άκρα της άμυνάς της.

Η μία αφορά τον Γιώργο Σαραμαντά, τον σούπερ άτυχο της περασμένης σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς της 16ης Σεπτεμβρίου του 2023 και έκτοτε έμεινε εκτός για σχεδόν όλη την περίοδο. Ο 32χρονος αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και εφόσον συμβεί αυτό, θα παίξει για 5η σερί σεζόν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η έτερη έγκεινται στον Αντώνη Ντεντάκη, τον 29χρονο δεξιό μπακ που έπαιζε μέχρι πρότινος στον Λεβαδειακό. Με 79 ματς στη μεγάλη κατηγορία ως παίκτης των Βοιωτών, του Βόλου και του Απόλλωνα Σμύρνης, βρίσκεται σε (προχωρημένες) επαφές ώστε να συνεχίσει στη Λαμία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα