ΑΕΚ: Τακτική και δοκιμή ενόψει Μπριζ! (vid)

ΑΕΚ: Τακτική και δοκιμή ενόψει Μπριζ! (vid)

ΑΕΚ

bet365

Δουλειά με τις ενδεκάδες στην επιθετική ανάπτυξη από τον Ματίας Αλμέιδα στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ που ζητούσε πίεση και άμεσο παιχνίδι ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, που κράτησε για μια ώρα (απόδειξη ότι πέφτει ο χρόνος σιγά σιγά όσο φτάνουμε στο τελευταίο κομμάτι του βασικού σταδίου προετοιμασίας) δόθηκε έμφαση στην τακτική στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος. Λογικό και κάτι που συμβαίνει πριν από φιλικό της ΑΕΚ μιας και αύριο η ομάδα αντιμετωπίζει την Μπριζ στο προπονητικό της κέντρο στις 14:00 τοπική (15:00 Ελλάδας). Ο Πελάδο χώρισε την ομάδα στις δύο ενδεκάδες που αναμένεται να αγωνιστούν αύριο στο ματς που θα έχει δύο 45λεπτα και ένα 30λεπτο... Προφανώς βασικοί και η ΑΕΚ Β όπως έχει συμβεί έως τώρα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Στο βασικό σχήμα χρησιμοποιήθηκαν οι Θεοχάρης κάτω από τα δοκάρια με τους Μήτογλου και Μουκουντί στα στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Ρότα και στο αριστερό ο Χατζισαφί με τους Γιόνσον και Γαλανόπουλο στα χαφ. Ο Ζίνι τοποθετήθηκε αριστερά, ο Ελίασον δεξιά εννοείται και ο Μάνταλος πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Στον αντίποδα ο Μπρινιόλι στην εστία, Χρυσόπουλος και Κοσίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ραντόνια δεξιά, Πήλιος αριστερά με τους Φοφανά και Ρουκουνάκη στα χαφ, ο Κατσικας δεξιά, ο Άμραμπατ αριστερά και ο Λιούμπισιτς πίσω από τον Θεοδωρίδη.

Η άσκηση τακτικής αφορούσε την επιθετική λειτουργία και ανάπτυξη των ομάδων. "Θέλω περισσότερο πίεση. Ψηλά, πάμε δυνατά, περισσότερο πίεση, πάμε - πάμε, παίξτε γρήγορα, άμεσα, όταν κλέβουμε την μπάλα γρήγορα"! Απόλυτα απαιτητικός και ταυτόχρονα κοντά σε κάθε παίκτη όπως κινούνταν για να δίνει τις εντολές και να επιβραβεύει όταν γινόταν το σωστό φυσικά...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα