Παναθηναϊκός: Πέρασμα στα μεσοδιαστήματα, build up και παρατηρήσεις από τον Αλόνσο(vids)

Παναθηναϊκός: Πέρασμα στα μεσοδιαστήματα, build up και παρατηρήσεις από τον Αλόνσο(vids)

Νίκος Αθανασίου
Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δούλεψε ξανά στο χτίσιμο των επιθέσεων και στην ανάπτυξη σε μία προπόνηση με αρκετές επισημάνσεις από τον Ουρουγουανό τεχνικό. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Στο διάστημα όπου ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία, ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ρίξει ιδιαίτερα το βάρος στο build up, στη δημιουργία μηχανισμών για την αποφυγή του high press αλλά και έπειτα στην μετάβαση του συνόλου από το αμυντικό προς το μεσαίο τρίτο του αγωνιστικού χώρου.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Ουρουγουανός τεχνικός σε αυτό το κόνσεπτ δούλεψε και στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής που ήταν και η τελευταία επί αυστριακού εδάφους, καθώς το απόγευμα έχει βίντεο και αύριο Σάββατο το φιλικό με την Μπράουνσβαιγκ στο Σάλτσμπουργκ.

Στη πρώτη άσκηση με δύο μεγάλες λωρίδες, οι προπονητές είχαν δημιουργήσει έναν χώρο στα μεσοδιαστήματα ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη γραμμή άμυνας του αντιπάλου, όπου ο Αλόνσο ήθελε να πηγαίνει η μπάλα στο επιθετικό τρίτο για να ολοκληρώνονται οι επιθέσεις.

Στο δεύτερη εστίασε στο build up και επειδή οι προσπάθειες δεν έβγαιναν σωστά, διέκοψε πολλές φορές, εξηγώντας αυτό που ήθελε, σε αρκετές παρατηρήσεις, με έντονο ποδοσφαιρικό ύφος.

Οι δύο ομάδες ήταν οι εξής:

Για τους πορτοκαλί στο τέρμα ήταν ο Ντραγκόφσκι, δεξί μπακ ο Βαγιαννίδης, αριστερό ο Κώτσιρας και στόπερ οι Αράο, Σένκεφελντ. Στα χαφ ήταν οι Βιλένα, Ζέκα, σε ρόλο δεκαριού ο Τζούριτσιτς, αριστερά ο Μαντσίνι, δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή ο Γερεμέγεφ.

Για τους πράσινους στο τέρμα ήταν ο Λοντίγκιν, δεξί μπακ ο Μπάλντοκ, αριστερό ο Φικάι και στόπερ οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον. Στα χαφ έπαιξαν οι Ρούμπεν, Τσόκαϊ, αριστερά ήταν ο Μπρέγκου, δεξιά ο Αϊτόρ και ο Νίκας πίσω από τον Νταμπίζα.

Στη συνέχεια έγιναν αλλαγές και οι πράσινοι ήταν οι Λοντίγκιν, Κάτρης, Φικάι, Τσόκαϊ, Κυριόπουλος, Ρούμπεν, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Αϊτόρ, Νίκας, Νταμπίζας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αλόνσο είχε τετ α τετ με τους τερματοφύλακες εξηγώντας κατά βάση το πως θέλει να μεταβιβάζουν την μπάλα στο ξεκίνημα των επιθέσεων που αυτοί συμμετέχουν.

Τάσος Μπακασέτας έμεινε στο ξενοδοχείο λόγω ίωσης ενώ ο Τιν Γεντβάι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα