Παναθηναϊκός: Αριστερός μπακ, η υπόθεση Ρεμπότσο και ο Γιαννούλης

Παναθηναϊκός: Αριστερός μπακ, η υπόθεση Ρεμπότσο και ο Γιαννούλης

Η προθεσμία για Γιαννούλη και ο στόχος του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει άμεσα το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Πορτογάλος δεν προχώρησε, καθώς στο Τριφύλλι θεωρούν πως έχουν εντοπίσει κάτι καλύτερο. Οι πιθανότητες για ανατροπή στην υπόθεση Γιαννούλη.

O Πέδρο Ρεμπότσο έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό αλλά στο Τριφύλλι, με την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε το προηγούμενο 48ωρο, αποφάσισαν να κάνουν πίσω, να μην ενεργοποιήσουν την αρχική συμφωνία με τον Πορτογάλο μπακ και να ρίξουν το βάρος σε άλλη περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει.

Αυτή είναι η εξήγηση για την οπισθοχώρηση των ''πρασίνων'' στο θέμα με τον 29χρονο μπακ.

Η αλλαγή των δεδομένων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή και οποιαδήποτε συζήτηση για ''κόψιμο'' του παίκτη λόγω αντιδράσεων στα social media, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας και αγγίζει επίπεδα... Δελφινάριου.

Η απόκτηση παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος θέλει πριν τα προκριματικά να έχει δύο παίκτες στη θέση αυτή. Τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς και την μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει με άλλη λύση και προσπαθεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε την ανατροπή στο θέμα με τον Δημήτρη Γιαννούλη! Όσο ο διεθνής μπακ δεν ''κλείνει'' σε ομάδα του εξωτερικού και όσο ο Παναθηναϊκός δεν καλύπτει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ του, κάποιες λίγες πιθανότητες θα υπάρχουν, καθώς ο πρώην άσος της Νόριτς, αποτέλεσε τον διακαή πόθων όλων στο ''πράσινο στρατόπεδο''.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα