Αλεξανδρής σε Ελ Καμπί: «Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ' όλους τους Ολυμπιακούς»

Αλεξανδρής σε Ελ Καμπί: «Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ' όλους τους Ολυμπιακούς»

Newsroom
Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Αλέξης Αλεξανδρής απεύθυνε δημόσιο κάλεσμα στον Αγιούμπ Ελ Καμπί ώστε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να μη συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

«Ρευστό» παραμένει το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Καμπί και αν θα συνεχίσει ή όχι στον Ολυμπιακό, καθώς συνεχίζονται οι επαφές των «ερυθρολεύκων» με τον Μαροκινό φορ που ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ τους.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής που έχει «γράψει» ξεχωριστή ιστορία στην ομάδα και για εννέα χρόνια φορούσε τη φανέλα τους, έστειλε το δικό του «γράμμα» στον Ελ Καμπί, με σκοπό να τον πείσει ώστε να παραμείνει στο λιμάνι.

«Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βίωσες εδώ απ' τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο»,του έγραψε αρχικά.

Και συνέχισε. «Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, σε λάτρεψε και σε έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Άσε την Τουρκία και τις άλλες χώρες. Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ' όλους τους Ολυμπιακούς.
Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις έτσι. Σκέψου και είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά, μόνο στον Ολυμπιακό».

φφδσ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα