Παναιτωλικός: Γιατί ο Πέρες υπέγραψε με φανέλα Αντετοκούνμπο!

v

bet365

Ο Φακούντο Πέρες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και την παράσταση «έκλεψε» η εμφάνιση του Giannis που φορούσε.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού βρίσκεται και πάλι ο Φακούντο Πέρες.

Ο Αργεντινός χαφ που θα συνεχίσει και φέτος στα «καναρίνια» ως δανεικός από τη Λανούς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με άκρως... ελληνικό χρώμα, καθώς φορούσε μία φανέλα της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αυτό μάλιστα δεν συνέβη τυχαία. Ο 25χρονος χαφ ασχολείται με την καλαθοσφαίριση, βλέπει δηλαδή, άρα ξέρει καλά τον «Greek Freak».

Παράλληλα είχε και δύο έξτρα λόγους να τη φορέσει. Ο πρώτος έγκεινται στο ότι είναι συναισθηματικά «δεμένος» με το Νο34, καθώς είναι ο αριθμός που φορούσε το 2020 όταν και έπαιξε για πρώτη φορά με τη Λανούς και δεν είναι τυχαίο πως αυτό είχε και πέρσι στα «καναρίνια».

Την ίδια στιγμή η φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει τα χρώματα της πατρίδας του και αυτόματα με γνώμονα πως του αρέσει πολύ η Ελλάδα, αποτέλεσει ένα επιπλέον «κίνητρο» ώστε να την αγοράσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα