ΑΕΚ: Βίντεο, μίτινγκ και free το απόγευμα!

ΑΕΚ: Βίντεο, μίτινγκ και free το απόγευμα!

almeyida_intime.jpg
Ο Ματίας Αλμέιδα χάρισε την απογευματινή προπόνηση στους "κιτρινόμαυρους" μετά την ανάλυση μέσω βίντεο και το μίτινγκ που είχε μαζί τους... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Όπως ήταν γνωστό το πρόγραμμα της ΑΕΚ εδώ στο Μπουργκ Χάαμστεντ της Ολλανδίας περιελάμβανε διπλή προπόνηση, κοινώς πρωί και απόγευμα, μια μέρα πριν το φιλικό τεστ της ομάδας με την Μπριζ στο προπονητικού της κέντρο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ωστόσο είναι δεδομένο και το σημειώναμε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ότι πλέον και αφού έχουμε μπει στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας η διάρκεια του εκάστοτε προγράμματος πέφτει προκειμένου να φτάσουν οι "κιτρινόμαυροι" στα νούμερα που πρέπει και βλέπουν μέσα από τα GPS ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του. Να προκύψει φρεσκάδα, εννοείται πως δεν πέφτει η ένταση της δουλειάς, μόνο η διάρκεια όπως έχουμε παρατηρήσει έως τώρα.

Έτσι μετά το γεύμα και την ξεκούραση που είχαν στα δωμάτιά τους το μεσημέρι, το πρόγραμμα είχε συγκέντρωση στην αίθουσα προβολής βίντεο, ανάλυση και φυσικά θεωρία, όμως υπήρχε και ένα ευχάριστο μαντάτο για τους "κιτρινόμαυρους": με την ολοκλήρωση του μίτινγκ ακολούθησε και η ανακοίνωση ότι ο Αργεντινός τεχνικός τους χαρίζει την απογευματινή προπόνηση με δεδομένο ότι υπάρχει το αυριανό φιλικό τεστ με την Μπριζ. Εδώ να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ θα παίξει στις 15.00 Ελλάδας με τους Βέλγους και η διάρκεια του τρίτου κατά σειρά τεστ της Ένωσης θα είναι: δύο 45λεπτα και ένα 30λεπτο...

Προφανώς και οι "κιτρινόμαυροι" εκμεταλλεύτηκαν το ελεύθερο απόγευμα αλλά και πάλι με ποδόσφαιρο ασχολήθηκαν οι περισσότεροι. Κι αυτό διότι έκατσαν και είδαν την αναμέτρηση μεταξύ της Γερμανίας και της Ισπανίας στα δωμάτιά τους, κάποιοι λίγοι και στο σαλόνι του ξενοδοχείου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα