Athens Kallithea: Στις 8 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα

Athens Kallithea: Στις 8 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα

Ντονατι

bet365

Η αποστολή της Athens Kallithea θα αναχωρήσει στις 8 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πτολεμαΐδα. Τα κλεισμένα φιλικά.

Η Athens Kallithea έπιασε ήδη δουλειά ενόψει της σεζόν της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 18 χρόνια. Τις τελευταίες μέρες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νοτίων Προαστίων έχουν ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Ντονάτι και την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδας του Ιταλού τεχνικού θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου και θα παραμείνει στην πόλη της Μακεδονίας μέχρι τις 24 του μήνα. Σε αυτό τη διάστημα η Athens Kallithea θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με τη Σκεντερμπέου από την Αλβανία, τον Ατρόμητο σε ματς που θα διαρκέσει δυο μισάωρα και τον Εθνικό Άχνας της πρώτης κατηγορίας της Κύπρου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και ένα ακόμα.

Από εκεί και και πέρα μετά την επιστροφή από την Πτολεμαΐδα η Athens Kallithea θα αντιμετωπίσει σε φιλικά ματς τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Τα φιλικά της Athens Kallithea

  • Athens Kallithea - Σκεντερμπέου 16/7
  • Athens Kallithea - Ατρόμητος 20/7
  • Athens Kallithea - Εθνικός Άχνας 23/7
  • ΟΦΗ - Athens Kallithea 4/8
  • Αστέρας Τρίπολης - Athens Kallithea 11/8

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα