Ολυμπιακός: Τα δεδομένα σχετικά με την προετοιμασία και τον Στάμενιτς

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα σχετικά με την προετοιμασία και τον Στάμενιτς

Ο Στάμενιτς
Ο διεθνής Νεοζηλανδός δεν αναμένεται να είναι στα πλάνα της ολυμπιακής ομάδας της χώρας του για τους Αγώνες του Παρισιού και έτσι πρόκειται να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός από τη Δευτέρα και μετά πιάνει δουλειά με τα εργομετρικά του συλλόγου, από τις 10 Ιουλίου θα ξεκινήσει προπονήσεις στον Ρέντη και στις 15 του ίδιου μήνα θα μεταβεί κοντά στο Ρότερνταμ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που θα διαρκέσει έως τις 27. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα προκύψουν απώλειες λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων όπως του Σαντιάγκο Εσε που θα είναι στην ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής. Ο Εσε εάν δεν χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού θα χάσει ένα σημαντικό μέρος της.

Αντίθετα ο Μάρκο Στάμενιτς δεν θα είναι στα βασικά πλάνα της ολυμπιακής ομάδας της Νέας Ζηλανδίας και άρα στην αποστολή της. Αυτό σημαίνει πώς ο σερβικής καταγωγής χαφ θα είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικά όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Στάμενιτς έτσι θα έχει τη δυνατότητα να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας, να μάθει το τι ζητά από αυτόν ο προπονητής του και να δουλέψει πάνω σε όλους τους απαιτούμενους τομείς.

Στην προετοιμασία θα είναι φυσικά και ο έτερος νεοαποκτηθέντας χαφ των Ερυθρόλευκων, Ντάνι Γκαρθία. Άρα για τη συγκεκριμένη γραμμή θα έχει παίκτες για να δουλέψει αρκετά πράγματα ο κόουτς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος γενικά ρίχνει μεγάλο μέρος στον χώρο του κέντρου. Ο δε Γκαρθία ως γνωστόν αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Βάσκου τεχνικού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα