«Ο Κεντζιόρα θα υπογράψει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ»

«Ο Κεντζιόρα θα υπογράψει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ο Κεζντιόρα

bet365

Στην Ουκρανία μετέδωσαν πως η Ντιναμό Κιέβιου έδωσε το «ok» ώστε ο Τόμας Κεντζιόρα να λύσει το συμβόλαιό του μαζί της και έτσι θα γυρίσει ως free agent στον ΠΑΟΚ. Ισχυρίζονται μάλιστα πως ήδη μάζεψε τα πράγματά του από το προπονητικό της κέντρο.

Ευχάριστα είναι για τον ΠΑΟΚ τα νέα που έρχονται από την Ουκρανία σε ότι αφορά το «ζήτημα» του Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει τον αμυντικό από την Πολωνία και όπως μετέδωσαν εκεί, βρήκε με την Ντιναμό Κιέβου που ανήκει τη «χρυσή τομή» ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος έπαιζε πέρσι στο club σαν δανεικός όμως τα σχετικά εκεί δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως σύντομα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ως free agent. «Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1.5 σεζόν», ανέφεραν σχετικά.

Μάλιστα τόνισαν πως ο διεθνής άσος «κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο στο Koncha-Zaspa»!

Οι πρωταθλητές δεν επιβεβαιώνουν κάτι, ωστόσο τα εκεί γραφόμενα είναι προφανώς «θετικά μηνύματα» για την περίπτωσή του που φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα