ΑΕΚ: Τελειώνει του Κοϊτά!

ΑΕΚ: Τελειώνει του Κοϊτά!

koita

bet365

Η Ενωση αναμένεται άμεσα (ίσως και σήμερα) να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά από την Σιντ Τρούιντεν.

Η περίπτωση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά βρίσκεται από καιρό στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ και σας έχουμε μεταφέρει χαρακτηριστικά πως η Ενωση «δουλεύει σωστά και την προχωρά».

Πλέον το θέμα του (όπως και το ρεπορτάζ μας που επιβεβαιώνεται απόλυτα) βρίσκεται στην τελική του ευθεία και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ενδέχεται να «τελειώσει» ακόμη και τις επόμενες ώρες.

Ο 26χρονος Μαυριτανός εξτρέμ της Σιντ Τρούιντεν προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και αναμένεται να ενισχύσει και να αναβαθμίσει το αριστερό «φτερό» της γραμμής κρούσης του club.

Πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει, εγκρίνει και δουλέψει ο Ματίας Αλμέιδα και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας.

Αλλωστε ήταν η Νο1 επιλογή τους για τη συγκεκριμένη θέση και αμέσως μετά - εάν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρούσε του Κοϊτά - ακολουθούσε εκείνη του Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο διεθνής ακραίος είχε πέρσι 15 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη βελγική ομάδα και όπως έχουν αναφέρει εκεί, το deal της μετακίνησής του στην ΑΕΚ θα ανέλθει περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα