ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο φιλικό με την Μπριζ

Μπρινιόλι

bet365

Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Μπρινιόλι.

Στο τρίτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ στο προπονητικό της κέντρο (6/7, 15:00 - Cosmote Sport 1). Το ανεπίσημο ντεμπούτο του θα κάνει ο Ιταλός τερματοφύλακας Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος βρίσκεται στην αρχική σύνθεση.

Η Ένωση θα ξεκινήσει το ματς με 4-2-3-1. Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα. Γιόνσον - Γαλανόπουλος δίδυμο στον άξονα, με τον Λιούμπιτσιτς στο «10». Ελίασον δεξιά, Ζίνι αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο Σωτήρης Τσιλούλης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο Πάολο Φερνάντες που αποκόμισε ενοχλήσεις από το τελευταίο φιλικό με την Μπέρσχοτ και ο νεαρός Γκολφίνος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα