ΑΕΚ - Μπριζ: Με 20 οπαδούς της Ένωσης το φιλικό με τους Βέλγους, αποχώρησαν περισσότεροι από 80

ΑΕΚ - Μπριζ: Με 20 οπαδούς της Ένωσης το φιλικό με τους Βέλγους, αποχώρησαν περισσότεροι από 80

ΑΕΚ
Μόλις 20 ήταν τελικά οι οπαδοί της ΑΕΚ που κατάφεραν να μπουν στο προπονητικό κέντρο της Μπριζ για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα με τη βελγική ομάδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Περισσότεροι από 100 ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μπριζ με σκοπό να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της Ένωσης με τους Βέλγους που ξεκινάει στις 15:00.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Εν τέλει μόλις 20 ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να μπουν και να πάρουν θέση για να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τη βελγική ομάδα. Περισσότεροι από 80 οπαδοί της ΑΕΚ δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο σημείο μάλιστα έφτασαν και οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής και δεν επέτρεψαν στην πλειονότητα των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων να μπουν στο προπονητικό κέντρο, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι από το Λονδίνο, τη Γερμανία και τις γύρω περιοχές να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα