ΑΕΚ: Ο Γιώργος Τσακίρης για το φιλικό της με την Μπριζ (vid)

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Τσακίρης για το φιλικό της με την Μπριζ (vid)

livai intime
Η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-1 από την Μπριζ και ο Γιώργος Τσακίρης σχολίασε τα όσα παρακολούθησε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Την ήττα με 4-1 γνώρισε σήμερα (6/7) η ΑΕΚ από την Μπριζ, σε νέο φιλικό της παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο απεσταλμένος του Gazzetta στην Ολλανδία, Γιώργος Τσακίρης σχολίασε τα όσα είδε από την Ενωση, όπου και στάθηκε στις ακραίες καιρικές συνθήκες που διεξήχθη η αναμέτρηση καθώς επικρατούσαν άνεμοι που έφταναν σε ένταση ακόμη και εννέα μποφόρ.

Αυτόματα υπογράμμισε πως λόγω αυτού δεν μπορούν να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα, αν και σημείωσε ορισμένα στοιχεία του «κιτρινόμαυρου» παιχνιδιού. Οπως την αναποτελεσματικότητα που είχαν οι παίκτες της ομάδας αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, αλλά και το ότι δέχθηκαν δύο γκολ στην πλάτη της άμυνάς τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα