ΠΑΟΚ: Λατρεία και αποθέωση Λουτσέσκου από φίλους των Πρωταθλητών Ελλάδας (vid)

ΠΑΟΚ: Λατρεία και αποθέωση Λουτσέσκου από φίλους των Πρωταθλητών Ελλάδας (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ολλανδία με τον ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα και είναι από τα πιο λαμπερά ονόματα της φετινής προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Άλλο να στο λένε, άλλο να το βλέπεις, και να το ζεις κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ δίνει ένα φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της καλοκαιρινής παραμονής του στην Ολλανδία.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Μοιάζει λογικό οι ποδοσφαιριστές, που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος και του πιο συναρπαστικού στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο και ο προπονητής είναι από τα κεντρικά και πιο λαμπερά ονόματα της προετοιμασίας.

O Ραζβάν Λουτσέσκου με φίλους του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Αυτό που ζήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) στο «Sportpark Kerkebos» του Σβόλγκεν δεν είχε προηγούμενο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σαν ροκ σταρ, έκανε πάνω από δέκα λεπτά για να διανύσει μια απόσταση είκοσι μέτρων και να βρεθεί μπροστά στις κάμερες για τις καθιερωμένες δηλώσεις, μετά το τέλος του φιλικού με την Χιμπέρνιαν.

Δεκάδες φίλοι του «Δικεφάλου», κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, είχαν περικυκλώσει τον Ρουμάνο προπονητή για μια φωτογραφία, μια υπογραφή σε κάθε λογής σουβενίρ ή ενθύμιο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με δυσκολία ο υπεύθυνος ασφαλείας, Παναγιώτης Πλιάτσικας, μαζί με τον Μιχάλη Ούτσιο από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, κατάφεραν να ανοίξουν ένα διάδρομο για να μπορέσει ο Λουτσέσκου να διανύσει μια απόσταση μερικών δευτερολέπτων.

Το σκηνικό αποθέωσης για τον «Στρατηγό» του ΠΑΟΚ, που δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι, συνεχίστηκε και μετά το τέλος των δηλώσεων κατευθυνόμενος προς το λεωφορείο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα