ΠΑΟΚ: Οι πρώτες ανάσες στην Ολλανδία για τους Πρωταθλητές

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες ανάσες στην Ολλανδία για τους Πρωταθλητές

Μπάμπα και Τάισον σε μια προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ημέρα ξεκούρασης και ευκαιρία για μικρές αποδράσεις στις γύρω περιοχές του Χορστ για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα παραμονής των Πρωταθλητών Ελλάδας στο Χορστ της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε με τη δεύτερη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Χιμπέρνιαν, όπου γνώρισε την ήττα με 0-1.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Μετά από μια εβδομάδα σκληρών προπονήσεων την Κυριακή (7/7) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα απολαύσουν το ρεπό τους. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους παίκτες του να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» και να αποφορτιστούν από την ένταση των καθημερινών προπονήσεων.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία για μια βόλτα στις γύρω περιοχές ή για απόλυτη ξεκούραση εντός του ξενοδοχείου, θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, θα ξεκουραστούν και την Δευτέρα (8/7) θα επιστρέψουν στο γήπεδο για διπλή προπόνηση, πρωί-απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα