Τόμας Μουργκ στο Gazzetta: «Στα υπέρ του ΠΑΟΚ ότι είμαστε η ίδια ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι» (vid)

Τόμας Μουργκ στο Gazzetta: «Στα υπέρ του ΠΑΟΚ ότι είμαστε η ίδια ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι» (vid)

Ο Τόμας Μουργκ με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
O Τόμας Μουργκ δηλώνει αισιόδοξος μπροστά στην κάμερα του Gazzetta για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Τόμας Μουργκ μπορεί να μπαίνει στον πέμπτο χρόνο του με τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτή είναι η τρίτη καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ολλανδία.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το καλοκαίρι του 2022 ο «Δικέφαλος» είχε βρεθεί στο Απελντορν, αλλά ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός απουσίαζε από την προετοιμασία έχοντας μείνει πίσω στην πατρίδα του λόγω ενός προσωπικού προβλήματος με τον πατέρα του. Εκείνη η σεζόν (2022-23) ήταν η χειρότερη για τον 29χρονο επιτελικό μέσο, που ξέρει ότι το διάστημα των 15 ημερών της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τόμας Μουργκ με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

«Είμαστε στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, είναι δύσκολες ημέρες, με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, παίξαμε ήδη δύο φιλικά παιχνίδια, ο προπονητής προσπαθεί να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, πρόκειται για μια φυσιολογικά δύσκολη περίοδος για μας, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε», λέει ο Τόμας Μουργκ μιλώντας στο Gazzetta για τα πρώτα συμπεράσματά του από τη φετινή προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Μπαίνοντας στη διαδικασία να συγκρίνει την περσινή με τη φετινή προετοιμασία, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν βρίσκει μεγάλες διαφορές, αλλά όπως λέει η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Τόμας Μουργκ με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

«Είναι μια ωραία περίοδος, δύσκολη, για όλους τους ποδοσφαιριστές, με διπλές προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες, προσωπικά μου αρέσει αρκετά και ειλικρινά δεν βρίσκω κάποια μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περσινή προετοιμασία ή αυτές των προηγούμενων ετών. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μπορεί να μην είμαστε τόσο φρέσκοι στα φιλικά, λόγω της σκληρής δουλειάς, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις».

Όλοι λένε και επιμένουν πως το γεγονός ότι παρέμεινε ίδιος ο βασικός κορμός της ομάδας δίνει ένα πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Τόμας Μουργκ.

«Όντως, μπορώ να το πω, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι, γιατί πάνω κάτω παραμείναμε η ίδια ομάδα. με την περσινή χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, προφανώς και αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο του προπονητή, μπορεί να περάσει πιο εύκολα τα πράγματα που θέλει στο κομμάτι της τακτικής, εμείς προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να βάλουμε τις βάσεις για όλη τη χρονιά που έρχεται».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα