AEK: Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς φτάνουν στην Ολλανδία την Κυριακή

AEK: Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς φτάνουν στην Ολλανδία την Κυριακή

Newsroom
aek_vida_szymanksi_araujo
Την Κυριακή (7/&7) αναμένεται να φτάσουν οι Ντομαγκόι Βίντα, Νταμινάν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο Μπουργκ Χάαμστεντ της Ολλανδίας για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ντομαγκόι Βίντα, Νταμινάν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μετά την άδεια τους λόγω Euro 2024 θα φτάσουν στο Μπουργκ Χάαμστεντ της Ολλανδίας την Κυριακή (7/7), ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Οι τρεις διεθνής θα τεθούν άμεσα στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, με την Ένωση να περιμένει κι άλλους παίκτες της να επιστρέψουν τις προσεχείς ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάλενς αναμένεται ν' αφιχθεί στην Ολλανδία την Δευτέρα (8/7).

Σχετικά με τους Στίβεν Τσούμπερ και Ορμπελίν Πινέδα, οι οποίοι επίσης είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους για Euro (Ελβετία) και Copa America (Μεξικό) αντίστοιχα, πρόκειται να μπουν στην προετοιμασία της ομάδας όταν αυτή γυρίσει στην Αθήνα μιας και έχουν πάρει κάποιες ημέρες άδειας από τον προπονητή της Ένωσης.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι του Σαββάτου (6/7), η ΑΕΚ έδωσε το τρίτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα