Άρης μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Ντιαντί

Άρης μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Ντιαντί

Newsroom
Επίσημη η απόκτηση του Ντιαντί από τον Άρη

bet365

Ο 17χρονος Σενεγαλέζος Κλέιτον Ντιαντί είναι πλέον επίσημα παίκτης του Άρη, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, Espoirs de Guediawaye.

Τα κιτρινόμαυρα θα φοράει τη νέα σεζόν ο 17χρονος Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στον Άρη τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα του Άκη Μάντζιο πέτυχε το deal με το κλαμπ από την Σενεγάλη που είχε τα δικαιμώματά του εν ονόματι Espoirs de Guediawaye.

Ο νεαρός επιθετικός θα κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του στα τέλη του μήνα, σύμφωνα με το Transfermarkt πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ο οποίος διακρίθηκε με την U17 της Σενεγάλης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Ινδονησία. Η περίπτωσή του προτάθηκε στους «κίτρινους», αυτοί εκτίμησαν ότι διαθέτει ταλέντο και αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτόν και βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα