ΑΕΚ: Επιστρέφει στην ομάδα ο Στεργιόπουλος

ΑΕΚ: Επιστρέφει στην ομάδα ο Στεργιόπουλος

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Στεργιόπουλος
Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από περίπου τέσσερα χρόνια και αναλαμβάνει τον ρόλο του εργοφυσιολόγου. Αποστολή στην Ολλανδία: Γιώργος Τσακίρης

Στα Σπάτα θα βρεθεί και πάλι ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, αφού ο κορυφαίος εργοφυσιολόγος επιστρέφει στην ΑΕΚ στην οποία πέρασε επτά χρόνια από την μέχρι τώρα καριέρα του. Εκείνος ξεκίνησε να εργάζεται για την «Ένωση» το καλοκαίρι του 2013 στις ακαδημίες της κι έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 οπότε και αποχώρησε για να πάει στην συνέχεια να εργαστεί για τρία χρόνια σε κείνες του Ολυμπιακού.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Είναι διδακτορικός ερευνητής PhD (Cand) στην Εργοφυσιολογία (ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Αθήνα) από το 2017. Έχει παρουσιάσει πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες σε αρκετά συνέδρια και συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής στην επιστημονική διημερίδα αθλητικών κακώσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα