Άρης μεταγραφές: Ο Φαμπιάνο περιμένει την Αραβία και οι «κίτρινοι» ψάχνουν στόπερ

Άρης μεταγραφές: Ο Φαμπιάνο περιμένει την Αραβία και οι «κίτρινοι» ψάχνουν στόπερ

Newsroom
Ο Φαμπιάνο περιμένει την Αραβία και οι «κίτρινοι» ψάχνουν στόπερ

bet365

Η προσφορά που περιμένει να λάβει εγγραφώς ο Φαμπιάνο και ο Άρης που ψάχνει πλέον στόπερ.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν περιμένει έγγραφη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και ο Άρης προφανώς υποχρεούται να κοιτάξει το εναλλακτικό πλάνο της απόκτησης βασικού κεντρικού αμυντικού καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου στόπερ.

Εντός της εβδομάδας οι «κίτρινοι» έκαναν γνωστή την κατάθεση τελικής πρότασης 1.8 εκατ. ευρώ στον 33χρονο Βραζιλιάνο για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση επί της πρότασης του Άρη και είναι φανερό ότι εξετάζουν το σύνολο των επιλογών τους.

Εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες σημειώνεται ότι θα υπάρξει προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, σημειώνεται δε ότι η Αλ Χαλίτζ του Γιώργου Δώνη είναι μία εκ των ενδιαφερομένων, καθώς επίσης και ότι απομένει να διευκρινιστεί το ύψος της κρατικής επιχορήγησης που θα λάβει και η τελευταία για να προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες.

Επί της ουσίας, είναι φανερό ότι στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού. Ο μεν Άρης περιμένει την απόφασή του και ο δε Φαμπιάνο την έγγραφα πρόταση γνωρίζοντας προφανώς ότι αυτή θα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη που φέρεται να έχει καταθέσει ο Άρης.

Ως εκ τούτου, η εφαρμογή του εναλλακτικού σχεδίου με την προσθήκη βασικού δεξιού στόπερ μοιάζει αναπόφευκτη κι αυτό το συμπέρασμα δεν αναδεικνύεται μόνο απ’ όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες αλλά από τη γενικότερη πορεία της υπόθεσης.

Είναι γνωστό επίσης ότι οι «κίτρινοι» έχουν κοιτάξει περιπτώσεις στόπερ από την Ιβηρική Χερσόνησο και τη Λατινική Αμερική εκτιμώντας ότι μπορούν να προσθέσουν στο ρόστερ ποδοσφαιρική της ποιότητας του Βραζιλιάνου ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα