ΑΕΚ: Με Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς η δουλειά στην Ολλανδία! (vid)

ΑΕΚ: Με Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς η δουλειά στην Ολλανδία! (vid)

ελλαδα
Ενσωματώθηκαν στην απογευματινή προπόνηση οι διεθνείς του Euro για την ΑΕΚ και οι έως τώρα τραυματίες, εκτός ο Μάνταλος... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Με πολλή βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζεται η δουλειά των "κιτρινόμαυρων" στο Μπουργκ Χάαμστεντ της Ολλανδίας με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι ακόμα περισσότερο χαρούμενος. Ο λόγος η άφιξη των διεθνών από το Euro: Βίντα, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς έπιασαν ήδη δουλειά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στο γυμναστήριο, για περίπου μισή ώρα, έντονο πρόγραμμα και έπειτα στον αγωνιστικό χώρο φυσικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν σε αυτό και οι τραυματίες έως και χθες Τσιλούλης και Πάολο Φερνάντες.

Αντίθετα εκτός προγράμματος έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο φιλικό και προστατεύθηκε. Ήταν στη διάρκεια του αγώνα με την Μπριζ αφού είχε πάει δυνατά στο πόδι του ο αντίπαλος με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πρόβλημα.

Μετά το πρώτο κομμάτι εκγύμνασης ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πάολο Φερνάντες, Τσιλούλης και Γκολφίνος...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα