Στέλεχος της Πόρτο για τον Κάρμο: «Αναλύουμε τα πάντα για εκείνον, ο προπονητής τον εκτιμά και τον υπολογίζουμε»

Ο Κάρμο

bet365

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Πόρτο έκανε δηλώσεις στα πορτογαλικά media - και - για το μέλλον του διεθνούς Ανγκολέζου που θέλει ο Ολυμπιακός.

Ειδικότερα ο Ζόρζε Κόστα έκανε δηλώσεις για το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Τύπο της Πορτογαλίας. Ειδικότερα ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πόρτο (που μίλησε για αρκετά θέματα σε σχέση με την Πόρτο) επισήμανε σχετικά με τον στόπερ που έπαιξε πέρυσι στον Ολυμπιακό ως δανεικός πώς «ο Νταβίντ κάνει προετοιμασία με εμάς.

Είναι ένας παίκτης που ο προπονητής εκτιμά και υπολογίζει. Είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο. Αναλύουμε κάθε τι και κάθε περίπτωση. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της Πόρτο και μέρος των πλάνων μας». Είναι σαφές ότι όλο αυτό έχει να κάνει με τη στρατηγική της Πόρτο για να πάρει όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα για τον Κάρμο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα