ΑΕΚ: Πρόβλημα με την πτήση του Κάλενς, την Τρίτη στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Πρόβλημα με την πτήση του Κάλενς, την Τρίτη στην Ολλανδία

Newsroom
Κάλενς

bet365

Ένα πρόβλημα με την πτήση του Αλεξάντερ Κάλενς θα καθυστερήσει την ενσωμάτωση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Με μια ημέρα καθυστέρηση θα φτάσει τελικά στην Ολλανδία ο Αλεξάντερ Κάλενς για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός που ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στην Ένωση, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την πτήση του με αποτέλεσμα η άφιξη του στο Μπουργκ Χάαμστεντ να παίρνει παράταση μιας ημέρας.

Ο Κάλενς θα φτάσει λοιπόν στην Ολλανδία την Τρίτη και όχι σήμερα που ήταν προγραμματισμένη η πτήση του και θα ενσωματωθεί μια ημέρα αργότερα στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Ματίας Αλμέιδα. Θυμίζουμε ότι από χθες βρίσκονται στην Ολλανδία και οι διεθνείς που έδωσαν το «παρών» στο EURO 2024, Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Νταμιάν Σιμάνσκι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα