Παναθηναϊκός: Ενσωματώνονται στις 15 Ιουλίου οι τρεις Σλοβένοι

Παναθηναϊκός: Ενσωματώνονται στις 15 Ιουλίου οι τρεις Σλοβένοι

Ενσωματώνονται στις 15 Ιουλίου οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν

bet365

Στις 15 του Ιουλίου οι τρεις τελευταίοι διεθνείς του Παναθηναϊκού, δηλαδή οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν θα μπουν κι αυτοί στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ ήταν οι τρεις διεθνείς του Παναθηναϊκού που ολοκλήρωσαν τελευταίοι χρονικά τις υποχρεώσεις στο Euro 2024, αφού η Σλοβενία έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Πορτογαλία. Κάπως έτσι εκείνοι θα είναι και οι τελευταίοι που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις των «πρασίνων».

Οι τρεις τους αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων του Ντιέγκο Αλόνσο στις 15 Ιουλίου, μετά την ολιγοήμερη άδεια που πήραν για να ξεκουραστούν έπειτα από τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Υπενθυμίζουμε πως οι Μακσίμοβιτς, Μλαντένοβιτς και Κλεϊνχέισλερ θα ξεκινήσουν προπονήσεις με το «τριφύλλι» το απόγευμα της Τρίτης (09/07), οπότε και ολοκληρώνεται η ολιγοήμερη άδεια που έδωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός στους ποδοσφαριστές του, μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έκαναν στην Αυστρία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα