ΠΑΟΚ: In o «Ντέλιας», out o Ντεσπόντοφ (vids)

ΠΑΟΚ: In o «Ντέλιας», out o Ντεσπόντοφ (vids)

Νοκ άουτ από την σημερινή προπόνηση ο Ντεσπόντοφ
Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ομιλία Λουτσέσκου, επιστροφή Κωνσταντέλια και πρόβλημα με τον Ντεσπόντοφ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα της παρουσίας του στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και η πρωινή ξεκίνησε με μια δεκάλεπτη ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε τι θέλει από εκείνους στο υπόλοιπο διάστημα της παραμονής στην Ολλανδία και τι ζητάει σε συγκεκριμένα κομμάτια των προπονήσεων προκειμένου να αφομοιώσουν τα πράγματα που θέλει να περάσει στο γκρουπ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε από σήμερα το πρωί στις προπονήσεις μαζί με την ομάδα, συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της, αλλά η επάνοδος του θα γίνει σταδιακά και δίχως να ανεβάσει 100% ρυθμούς.

Αυτός που απουσίαζε από την πρωινή προπόνηση ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος ακραίος επιθετικός υπέστη ένα διάστρεμμα στο τελευταίο φιλικό με τη Χιμπέρνιαν και θα δοκιμάσει να μπει στην αυριανή προπόνηση ενόψει του φιλικού με την Γκενκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα