Λουτσιάνο στο Gazzetta: «Με τον Ζιοβάνι φορούσαμε μάσκες και τρομάζαμε τον Καστίγιο!» (vid)

Λουτσιάνο στο Gazzetta: «Με τον Ζιοβάνι φορούσαμε μάσκες και τρομάζαμε τον Καστίγιο!» (vid)

Νότης Χάλαρης
Ο Λουτσιάνο έσμιξε ξανά με τον Ζιοβάνι

bet365

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έσμιξε ξανά με τον Ζιοβάνι στο All Star Footvolley Tour 2024 και μίλησε στο Gazzetta για την αδελφική του σχέση με τον Ζίο, ενώ θυμήθηκε μια ιστορία από τα παλιά!

Λουτσιάνο και Ζιοβάνι. Οι δύο Βραζιλιάνοι έγιναν αχώριστοι στον Ολυμπιακό και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία, σμίγουν ξανά. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αυτό έγινε με αφορμή το All Star Footvolley Tour 2024 από τον Δήμο Πειραιά. Στην Πλατεία Κοραή, Λουτσιάνο, Ζιοβάνι, Λεονάρντο και άλλοι μάγεψαν το κοινό με την ικανότητά τους στο ποδοβόλεϊ, ενώ έγιναν αντικείμενα λατρείας από μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μίλησε στο Gazzetta και αρχικά, αναφέρθηκε στον Ζιοβάνι: «Η σχέση μου με τον Ζιοβάνι είναι αδερφική. Τα είπαμε και στη Βραζιλία τώρα που είχα πάει τον Δεκέμβριο, ο Ζιοβάνι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα, νομίζω ότι κάθε φορά που έρχεται περνάει τέλεια, ο κόσμος του δείχνει την αγάπη προς το πρόσωπό του. Και να μην ξεχάσουμε κιόλας ότι για να μπορέσουμε να τον φέρουμε εδώ τώρα ήταν με μια πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή κίνηση του Γιάννη Μώραλη, έδωσε το ok και έκανε όλη την προσπάθεια για να φέρει τον Ζιοβάνι».

Του ζητήσαμε να θυμηθεί μια ιστορία από το παρελθόν με τον ίδιο και τον Ζιοβάνι και εκείνος το έκανε άμεσα: «Όταν ήρθε ο Νέρι Καστίγιο στο Μόναχο που ήμασταν στην προετοιμασία, ντυνόμασταν εμείς, βάλαμε μάσκες και τέτοια πράγματα, γιατί ο Νέρι ήταν πολύ μικρός. Κρυβόμασταν μέσα στην ντουλάπα, σβήναμε τα φώτα και όταν ερχόταν ο Νέρι ένας από εμάς έβγαινε από μέσα και ο Νέρι έτρεχε σαν τρελός! Οπότε είναι μια πολύ ωραία ιστορία, το κάναμε συνέχεια και έχουμε να τα λέμε για πολλά χρόνια ακόμα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα