Πανσερραϊκός Στη Νάουσα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «λιονταριών»

Πανσερραϊκός Στη Νάουσα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «λιονταριών»

Newsroom
fsfs
Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πανσερραϊκού, με τα «λιοντάρια» να αναμένεται να αναχωρρήσουν την Πέμπτη.

Στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μπαίνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού μετά το κυριακάτικο ρεπό που τους έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Τα «λιοντάρια» αναμένεται να προπονηθούν στις Σέρρες έως και την Τετάρτη, καθώς έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη να ταξιδέψουν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα μείνουν για 12 ημέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας των Σερρών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Από σήμερα(Δευτέρα 08/07) οι “κόκκινοι” μπαίνουν στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας και θα βρίσκονται στις Σέρρες έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου. Την Πέμπτη θα αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, εκεί όπου θα παραμείνουν για 12 ημέρες, προκειμένου να ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο “Naousa Mountain Resort”.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του σε ιδανικές συνθήκες, ενώ εκτός απροόπτου θα δοθεί και ένας φιλικός αγώνας πριν την επιστροφή της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας μας περιμένει τις επόμενες ημέρες να ενταχθούν στις προπονήσεις και νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ στην τελευταία προπόνηση είδε τον Μάριο Σοφιανό να αποχωρεί με πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο θα τον κρατήσει περίπου μία εβδομάδα εκτός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα