ΟΦΗ: «Σενάριο» για τον Ναουέλ Λουχάν

ΟΦΗ: «Σενάριο» για τον Ναουέλ Λουχάν

Λουχαν

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Χιλή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Νάουελ Λουχάν απασχολεί τον ΟΦΗ. Διέψευσαν οι Κρητικοί.

Η μεσοεπιθετική ενίσχυση αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Ο Τραϊανός Δέλλας πριν την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας της σεζόν 2024-25 ανέφερε πως επιθυμία της ομάδας είναι αποκτηθούν δυο μεσοεπιθετικοί πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία και μια περίπτωση που «συνδέθηκε» με τους Κρητικούς είναι αυτή του Νάουελ Λουχάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «minutoencancha.com» από τη Χιλή ο 28χρονος αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Κρητικών αλλά και άλλων ομάδων της Ευρώπης. Πρόκειται για Αργεντινό που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει τόσο δεξιά όσο και στο «10».

Ο Λουχάν ανήκε στη Σαν Μιγκέλ της Β' κατηγορίας της Αργεντινής και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης του Λουίς Φελίπε Γαγιέγος στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε και τον περασμένο Ιανουάριο επαναπατρίστηκε.

Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής που είναι σε εξέλιξη ο Λουχάν έχει δυο γκολ σε 20 εμφανίσεις. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο στη χώρα του και τη Χιλή. Πάντως όπως προκύπτει από την ΠΑΕ ΟΦΗ ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν απασχολεί.

Εκτός από μεσοεπιθετικούς ο ΟΦΗ κινείται και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό, ενώ η επερχόμενη αποχώρηση του Γκλάζερ αφήνει «κενό» στη μεσαία γραμμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα